Een traject bij mij start altijd met een vrijblijvende, korte kennismakingssessie. Waarom? Ik vind het van belang dat je de afweging hebt kunnen maken of ik wel de juiste persoon ben die je mag spiegelen en stimuleren, of wij een goede match zullen zijn. Want pas als jij een goed gevoel hebt bij mij als coach, kun je het optimale uit je traject halen. Heb jij dat gevoel en denk ik dat ik iets voor jou kan betekenen, dan kunnen we van start!

 

tarief

De duur van een traject is uiteraard afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Echter, de ervaring leert dat voor een gemiddeld coachingstraject ongeveer zes sessies benodigd zijn, waarbij we maximaal twee uur per sessie wandelen. Er zullen steeds twee tot drie weken tussen de sessies zitten. We sluiten af met een terugkomsessie, waarbij we jouw traject -uiteraard ook wandelend- zullen evalueren. De kosten voor dit gehele traject bedragen €990,- inclusief btw voor een particulier of €1140,- inclusief btw zakelijk. 

 

Voor een losse sessie betaal je €90,00 per uur inclusief btw (particulier) of €105,- inclusief btw (zakelijk).

 

Veel werkgevers en soms ook ziektekostenverzekeraars vergoeden (deels) de kosten voor een coachtraject. Het is dus de moeite dit te checken.

 

locatie

Ik woon in Utrecht, waar we verschillende mooie wandelsessies in het groen kunnen doen. Echter, het mooie van wandelen is dat het niet gebonden is aan een vaste plaats en omgeving, dus in overleg kunnen we onze eigen locatie bepalen.