Wandelen is een heerlijke, laagdrempelige manier om tot rust te komen. Het biedt ruimte en rust en brengt inspiratie en inzichten. Je zal meer energie ervaren door het in beweging brengen van je lichaam en geest. Dit beïnvloedt je stressniveau positief, waardoor je meer ruimte zal ervaren voor bewustwording. Met aandacht voor het hier en nu, de natuur en jezelf. Daardoor word je je bewust van je eigen patronen en ontstaat ruimte voor vragen en antwoorden. Vragen die verder gaan dan je dagelijkse activiteiten.

 

Met elkaar stappen we een mooi traject in, op een luchtige en positieve manier. Stap voor stap, met beide benen op de grond. Je zal ervaren dat je dichter bij jezelf komt, meer ontspant en meer ruimte voelt. Tijdens de wandeling zal ik je spiegelen en stimuleren en bewust maken van wat ik zie en ervaar.  Samen kijken we waar je staat, wat je raakt en welke vragen er spelen. Een mooi startpunt met jou als middelpunt, zodat je op zowel fysiek als mentaal gebied in beweging komt. Je leert beter naar je lichaam te luisteren en te bepalen wat goed voor je is. Zo maak je de connectie tussen lichaam en geest en creëer je een goede balans.

 

Wandelcoaching is individuele coaching in de buitenlucht, in combinatie met ademhalingstechnieken, wandelen en mindfulness. Het is dus niet alleen praten, maar vooral ook ervaren. Het gaat over de weg van het hoofd naar het hart, waarbij zowel fysieke, mentale als emotionele aspecten worden geraakt.